JELENTKEZÉS

A 2020-as évre még nem nyíltak meg a jelentkezések a táborunkba! 

Testvértáborok

A gyűrűs táboroknak hatalmas közössége van itthon, közülük is többen hozzánk nagyon közel állnak (rendszeres kapcsolatban vagyunk velük és hatalmas bizalommal ajánljuk őket, magunk helyett). Ha az idei évre kerestek még táborokat, az alábbiakat ajánljuk nektek: 

Myd'Alaïr Fantáziatábor

2019. Augusztus 5 - 25.

Völgytető

2019. Július 10 - 30.

Felindôr

2019. Júli 29 - Aug 19.

Caer Cadarn

2019. Július 10 - 30.

Árnyasvár

2019. Augusztus 4 - 24.

ÁRAK

 

Áraink és támogatói csomagjaink

 

Alapcsomag  (Törpe csomag):  [még pontosítás alatt] Forint

 

Bankszámla: 16200106 - 00232247

Bank: Magnet Bank

 

Átutaláskor a közleménybe a következő adatokat írjátok: gyermek neve és számlázási cím (ez a könyvelésünkhöz és a tábori adatbázisunk kezeléséhez szükséges információ).

Törpe csomag - még pontosítás alatt - A törpe csomag a tábor alapdíját jelképezi. Ebben a csomagban belefoglaltuk a táborba leutazás díját, a szállást, a programokat, kellékeket, napi háromszori étkezést, fizetéseket és a tábor szervezésével járó díjakat.

Óriás csomag - még pontosítás alatt - Az óriás csomaban küldünk nektek hetente egyszer egy személyre szabott levelet. Ebben benne lesznek az aktuális történetek/események a táborlakótokkal kapcsolatban. A tábor végén pedig küldünk nektek személyre szabott fényképet.

Unikornis csomag - még pontosítás alatt - Az unikornis csomagban nem csak heti egy személyre szabott levelet küldünk, hanem egy őrületes, egyedi Nadilos posztert is. 

(Természetesen ezek csupán jelképes ajándékok, amikkel szeretnénk a hálánkat és köszönetünket kifejezni.)

Az elmúlt hat évben a tábor non-profit alapon, önkéntes munkával szerveződött, szerelemből és lelkesedésből. Annak érdekében, hogy ez így maradhasson és további képzéseket és fejlesztéseket tarthassunk szükségünk van a segítségetekre. Amennyiben támogatni szeretnéd a tábort és a működésünket, hogy még több programot, kelléket és felszerelést tudjunk biztosítani, itt van a tökéletes lehetőség.

Három csomagot készítettünk, különböző szinteken, attól függően, hogy mennyivel szeretnél hozzájárulni a táborunk működéséhez. Az óriás és unikornis csomagokból beérkező összegek a tábor fenntartását és fejlesztését segítik. Ha kiválasztottad a csomagot, az utaláskor írd be a tranzakció azonosítóhoz a gyermeked és a csomag nevét, hogy megköszönhessük a segítséged.

Mindegyik csomagba beletartozik a leutazás (közösen, busszal), napi háromszori bőséges elemózsia, szállás, foglalkozások és kellékek (lásd a Törpe csomag leírását).

Előre is köszönünk minden segítséget és adományt!

 

FELTÉTELEK

Jelentkezési és tábori feltételek

 

Annak érdekében, hogy a táborunk a lehető legbiztonságosabb, legélvezetesebb és leghatékonyabb lehessen a gyerekek és a szeniorok számára az alábbi működési feltételekkel dolgozunk. Ezek a feltételek  az új jelentkezőkre és a régi táborozóinkra is egyaránt vonatkoznak.

Kommunikáció

A tábor ideje alatt és a táborok közötti időben elsősorban emailben tartjuk a kapcsolatot a szülőkkel és rokonokkal. Természetesen ezalól kivételt képeznek a sürgős vagy vészhelyzetek. Az emailekre általában 48 órán belül válaszolunk, amennyiben erre nem kerülne sor, nyugodtan küldjetek emlékeztetőt róla. 

Kérünk titeket, hogy az átláthatóság érdekében ne privát Facebook üzenetben írjatok nekünk, hanem emailben (ezt a szeniorok magánélete és biztonsága érdekében kérjük).

A tábor ideje alatt limitált internet elérhetőségünk van, így az emailekre lassabban tudunk válaszolni, de minden évben rendszeresen informálunk titeket az eseményekről és ha sürgős esetről van szó (kórházi látogatás, betegség, stb.) természetesen telefonon értesítünk titeket. Az év további részében elsősorban hétfőtől péntekig válaszolunk az emailekre reggel 10 és délután 6 között.

Általános feltételek - részletek - 2019

Szabad helyek: A szabad helyeinket elsősorban a régi táborozóink részére tartjuk fent. Amennyiben ők április 1-ig nem adják le a  kitöltött jelentkezési lapot és fizetik be a tábordíj első részletét (20.000 Ft), a fennmaradó szabad helyeket a várólistáról töltjük fel, időrendi sorrendben. 

Jelentkezés: A jelentkezés első lépése a kitöltött jelentkezési lap, melyet megtaláltok a Jelentkezés menü pontban. A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti az azonnali felvételt a táborunkba, csupán adatfelvételként szolgál. A jelentkezés akkor lesz végleges, ha a konfirmáció írásban megtörténik és az írásban igényelt tábordíj első összege befizetésre került.

A tábor ideje július 7 - 27-ig tart (21 nap, 20 éjszaka). A gyerekek együtt érkeznek a táborba, szeniori kísérettel, hazafele pedig mindenki saját felelősségére viheti el gyermekét, vagy utazhat más szülővel haza. A gyerekek egy turnusban, a három hét egészében részt vesznek a táborban, ezalól csak akkor teszünk kívételt, ha betegség vagy más megoldhatatlan indokkal nem tudna időben érkezni (pl. német vagy osztrák oktatási rendszer).

A tábor és a résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a jogot arra, hogy visszautasítsunk egy jelentkezést, amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a táborozó potenciális veszélyt jelenthet másokra vagy önmagára (mind fizikailag, vagy verbálisan), ha a tábor negatív hatással lehet a gyermek fejlődésére, illetve, ha olyan információ kerül a tudomásunkra, amely ellenkezik a tábori alapelveinkkel. A táborunkban jelenleg két praktizáló pszichológus dolgozik velünk együtt, hogy a lehető legbiztonságosabb élményt tudjuk nyújtani a gyermekek és a szenioritás részére.

Díjak - 2019-ben

A tábor alapdíja 107.000 Ft, amely tartalmazza a napi háromszori bőséges elemózsiát, szállást, leutazást, kellékeket, elsősegély felszerelést, fizetéseket és szolgáltatásokat. ​Az alapdíjon túl két csomaggal tudtok minket támogatni: óriás csomag (115.000 Ft) és unikornis csomag (120.000 Ft), ezeket az összegeket mind a tábor fejleszétésbe, képzésekbe és extra költségekre fordítjuk. 

Befizetési határidő: A tábordíj első részletének befizetési határideje április 1-e (régi táborozóknak) és május 1. (új táborozóknak). Amennyiben az összeg nem kerül befizetésre, nem áll módunkban a táborozó helyét fenntartani. 

Lemondás: Amennyiben bármilyen indokkal lemondanátok a tábori jelentkezést, a befizetett előleget április 15-ig (régi táborozóknak) és május 15-ig (új táborozóknak) tudjuk visszafizetni. Az előlegen felüli összeget a megadott időpontok után nem áll módunkban visszafizetni, hisz ebbőlfedezzük a tábori költségeket, melyek a tábort megelőzően már kifizetésre kerülnek.